banner913
banner932
banner1012

UEFA’dan PSG’ye uyarı

banner1020

UEFA'dan Paris Saint Germain'e (PSG) finansal kurallar uyarısı geldi. Fransız kulübü, "Finansal Fair Play"e uymadığı takdirde Avrupa Kupalarına katılamayacak. Tehdit sonrasında Paris ekibi, şimdiden satacağı futbolcuları belirlemeye başladı

banner974
UEFA’dan PSG’ye uyarı

banner971

Transfer sezonunda dengeleri alt üst eden Paris Saint Germain'e uyarı, Avrupa futbolunun patronu olan UEFA'dan geldi.

İspanyol El- Pais gazetesinin haberine göre, ciddi para harcayan Fransız ekibine, gelir gider tablosunu dengelemesi gerektiği bildirildi.

DEVLERİN LOBİSİ 

Bu kararın çıkmasında Bayern Münih, Juventus ve Real Madrid gibi dev kulüplerin lobisinin etkili olduğu ifade ediliyor.

UEFA'dan gelen yaptırım tehdidi sonrası PSG'nin sahibi Nasır El-Kaddafi, kulüp menajerini arayarak, satılabilecek futbolcu listesi çıkarmasını istedi.

SATIŞ LİSTESİ HAZIRLANDI

Kulüp genel menajeri Jean-Claude Blanc da 6 kişilik bir satış listesi hazırladı. Listede Di María, Javier Pastore, Lucas Moura, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa ve Thiago Silva'nın olduğu belirtildi.

Bu karar sonrası teknik direktör Unai Emery ve ekibinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.