banner913
banner932
banner1012

Perçinci: Cinayet işlenir

banner1020

Gönyeli’nin antrenörü Emre Perçinci, Gönyeli Stadı’nın zemini ile ilgili açıklamalarda bulunurken, 5 yıldır bakımı yapılmayan sentetik zeminde maç oynamakla bir nevi cinayet işlendiğini söyledi

banner974
Perçinci: Cinayet işlenir

banner971

K-PET Birinci Lig lider Gönyeli’nin antrenörü Emre Perçinci, Gönyeli Stadı’nın zemini ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ev sahibi oldukları maçların başka stadlarda oynanması yönünde başvuruda bulunan ve Pazar günü Esentepe ile oynayacakları maç Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’na alınan Gönyeli’nin antrenörü Emre Perçinci’nin zeminle ilgili açıklamaları şöyle:

“Gönyeli Stadı’nın zemini sert bir zemindir. Betonun üzerinde sadece halı vardır. Bu zeminde maç oynamakla bir nevi cinayet işlenir. Sakatlığa davetiye çıkarılır. Bu zemin sentetik zemin değildir. 5 yıldır bakımı da yapılmaz. Zeminin değiştirilmesi lazımdır.

Zeminden dolayı içerde oynadığımız maçlarda iyi futbol oynayamıyoruz. Zaten sahamızda daha çok puan kaybı yapıyoruz. Seyircimiz maçlarımıza gelmediği için zaten seyirci avantajımız da yoktur. Umarım artık seyircimiz maçlara gelirler.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.