banner913
banner932
banner1012

MSA, tüzüğünü güncelledi

banner1020

Mağusa Spor Akademisi Derneği, gerçekleştirdiği tüzük kurultayı ile tüzük maddelerini yenilerken, 33 maddelik yeni bir tüzük oluşturdu

banner974
MSA, tüzüğünü güncelledi

banner971

Mağusa Spor Akademisi Derneği tüzük kurultayı önceki akşam yapıldı. MYB.2.00. DER 16/14-3925, MYB.2.00.8/2016 Kaymakamlık yazısı uyarınca 23/2016 sayılı dernekler yasası gereği Mağusa Spor Akademisi Derneği mevcut tüzüğün yeni yasaya göre düzenlenen maddelerin değişimi için tüzük kurultayı yapılarak değiştirildi.

Mağusa Belediyesi, Mağusa Gelişim Akademisi toplantı salonunda gerçekleştirilen tüzük kurultayında divan başkanlığını Hüseyin Özyalçın, sekreterlikleri ise Hakan Şeren ve Mehmet Fuat yaptı. Tüzük kurultayında yeni yasaya göre düzenlenen maddelerin değişimini başkan Ahmet Ogan tarafından okudu. Ogan, 30 maddelik mevcut tüzük maddelerinden 11 maddesinin revize edildiğini, yeni iki madde de tüzüğe eklenerek toplam 33 maddelik yeni bir tüzük oluşturulduğunu belirtti. Tüzük maddelerinde yapılan değişiklikler okunduktan sonra üyeleri tarafından onaylandı. Mağusa Spor Akademisi Derneği tüzük kurultayı sonrasında 23/2016 dernekler yasasına göre yeni tüzük resmiyet kazanması için Kaymakamlığa sunulacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.