banner913
banner932
banner1012

Harun Tekin Fenerbahçe yolunda

banner1020

Taison transferinde önemli bir mesafe alan Fenerbahçe, yerli oyunculara yöneldi. Bursaspor'un kalecisi Harun Tekin'le anlaşmaya vardığı iddia edilen sarı-lacivertliler, Emre Mor için girişimlerini sürdürüyor

banner974
Harun Tekin Fenerbahçe yolunda

banner971

Fenerbahçe'deki transfer hareketliliği sürüyor. Jeremain Lens'in alternatifini arayan sarı lacivertliler, Shakhtar Donetskli Taison'u büyük ölçüde ikna etti.

Alternatifli bir transfer politikası izleyen Fenerbahçe, Emre Mor hedefini de sıcak tutuyor.

Sarı-lacivertlilerin Emre Mor'u gelmesi için ikna ettiği öne sürüldü. Borussia Dortmund'un transfere ''Tamam'' demesi halinde, Fenerbahçe Emre Mor'u 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlayacak.

Teknik Direktör Aykut Kocaman faktörünün de Emre transferinde önemli bir etken olduğu belirtildi.

Dortmund'lu yöneticilerin, 19 yaşındaki Emre'nin Aykut Kocaman'ın elinde daha çok forma şansı bularak, gelişim göstereceğine inandığı ifade edildi.

Diğer yandan Volkan Demirel'le forma rekabetine girecek bir kaleci almak isteyen Fenerbahçe'nin, Bursaspor'un başarılı file bekçisi Harun Tekin'le anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Harun'un kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.