banner913
banner932
banner1012

Hakemlerin eğitimleri tamamlandı

banner1020

Merkezi Hakem Kurulu, 2017-2018 Kış Semineri dün yapılan eğitimlerle tamamlanırken, hakemler ikinci devreye hazır hale geldiler

banner974
Hakemlerin eğitimleri tamamlandı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkezi Hakem Kurulu (MHK), 2017-2018 Kış Semineri dün yapılan eğitimlerle tamamlandı.

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi'nin "Hakemlerimize Zihinsel ve Mental Eğitim" konulu sunumu ilgiyle izlendi. TFF MHK Üyesi Sn. Ahmet Erdoğan hakemlerimize video test uygularken, elle oynamalar konularında da bilgi aktarımı yapıldı. TFF MHK Eğitimcisi Sabahattin Şahin ise; mücadeleler, taktik Fauller, ofsayt ve iş birliği konularında bilgilendirme yapmıştır. Av. Merve Mısır Türkiye’deki Sporda Şiddet Mevzuatı ve Hakem Hakları konusunda bilgiler verildi. MHK üyesi Derviş Atakan ise Hatırlatmalar, konusunu aktardı. MHK Başkanı Sadık Özbilgehan’ın MHK Talimatlarının sunumu ile seminer tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.