banner913
banner932
banner1012

Dilekkaya Akademi’den geleceğe yatırım

banner1020

banner974
Dilekkaya Akademi’den geleceğe yatırım

banner971

Mesarya bölgesi kulüplerinden Dilekkaya Spor Kulübü, çocukların gelişmesi açısından son derece önemli olan Dilekkaya Akademi’yi hayata geçirerek çalışmalarına başladı.

Başkanlığını Kaan Sakallızade, antrenörlüğünü ise Ahmet Topuz’un yaptığı Dilekkaya Akademi saha çalışmaları yanında sosyal aktivitelerle çocukların gelişimini sağlamayı hedefliyor.

Dilekkaya Akademi geçtiğimiz akşam Dilekkaya İlkokulu’nda çocuklara doğru ve düzenli beslenme alışkanlıkları kazandırmak adına düzenlenen seminerle çalışmalarına devam etti.

Doğu Akdeniz Üniversitesi akademisyeni uzman diyetisyen Begüm Harmancıoğlu 'nun eğitimci olarak katıldığı bilgilendirme seminerine Akademi öğrencileri ve velileri katılırken, oldukça verimli bir etkinlik oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.