banner913
banner932
banner1012

Defteralı adına park inşa edilecek

banner1020

Başbakanlık, Dr.Fazıl Küçük Bulvarı ile Kemal Aksoy caddeleri arasında, Kıbrıs’ın tümüne mal olmuş sporcu Mustafa Defteralı’nın isminin verileceği doğa kültür ve spor parkı inşa edecek

banner974
Defteralı adına park inşa edilecek

banner971

Başbakanlık Mustafa Defteralı Doğa Kültür ve Spor Parkı projesi için çalışmalar sürerken, yapım 2018 yılında başlayacak.

Dr.Fazıl Küçük Bulvarı ile Kemal Aksoy caddeleri arasında yer alacak olan Başbakanlık Mustafa Defteralı Doğa Kültür ve Spor Parkı projesinin çalışmaları tamamlandı. Başbakanlık olarak bir buçuk yıllık bir çalışmanın yapıldığı projeye ise Kıbrıs’ın tümüne mal olmuş, çok önemli bir sporcu olan Mustafa Defteralı ismi verilecek.

Bir buçuk yılda büyük emeklerin harcandığı ve 2018 yılında başlanacak olan proje ihale aşamasına geldi. Tüm Kıbrıs ve Lefkoşa bölgesi için çok büyük bir proje olan Mustafa Defteralı Doğa Kültür ve Spor Parkı, 7’den 77’ye herkesin düşünüldüğü alanların mevcut olduğu bir proje olarak hayata geçiyor. Başbakan Hüseyin Özgürgün bu muhteşem projeyi başbakanlığa bağlı Spor Dairesi üzerinden yürütecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.