banner913
banner932
banner1012

Başakşehir, Galatasaray’ı dağıttı

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir kendi sahasında Galatasaray'ı 5-1 yendi. Medipol Başakşehir bu galibiyetle Galatasaray ile aynı puana yükseldi

banner974
Başakşehir, Galatasaray’ı dağıttı

banner971

Süper Lig'de 12. hafta maçında Medipol Başakşehir, sahasında Galatasaray'ı 5-1 yenerek flaş bir skora imza attı. Adebayor'un hat-trick yaptığı kritik mücadeleden 3 puanla ayrılan Medipol Başakşehir, zirveye ortak oldu.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta, Başakşehir, 25. dakikada Joseph Attamah'ın attığı golle 1-0 öne geçti. 42'de Emmanuel Adebayor farkı 2'ye çıkardı: 2-0

Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Galatasaray, 55. dakikada golcü yıldızı Gomis ile farkı 1'e indirdi: 2-1 Ancak sarı-kırmızılı ekibin gol sevinci kısa sürdü. 58. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Adebayor, skoru 3-1 yaptı.

Başakşehir, Adebayor'un 77. dakikada penaltıdan attığı golle Galatasaray karşısında skoru 4-1 yaptı.

Kerim Frei 89'da farkı skoru ilan etti: Medipol Başakşehir: 5 Galatasaray: 1

Bu sonuçla puanını 26'ya çıkaran Medipol Başakşehir, zirveye ortak oldu. 26 puanda kalan Galatasaray, averajla liderliğini sürdürdü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.