banner913
banner932
banner1012

Aksu Su Sporları Kulübü’nde tek aday Aksu

banner1020

Aksu Su Sporları Kulübü üçüncü olağan genel kurulunda, başkan Mustafa Aksu tek başkan adayı olacak

banner974
Aksu Su Sporları Kulübü’nde tek aday Aksu

banner971

Başta yüzme olmak üzere diğer spor branşlarda faaliyetlerine aralıksız devam eden Aksu Su Sporları Kulübü üçüncü olağan genel kurulu yapılıyor.

İki yıl önce kurulan Aksu Su Sporları Kulübü’nde yeni dönem başkanını seçecek. 25 Kasım Cumartesi günü saat 16:00 da Cahit Sıtkı Tarancı Sokak No:40 Karakol Mağusa adresinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda faaliyet, mali raporların yanı sıra başkanlık seçimi ve kulüp organlarının seçimi de yapılacak.

Tüzük gereği başkanlığa aday olacak olan kişilerin 48 saat öncesinde yazılı olarak kulüp sekreterliğine başvuruda bulunması gerekiyor. Aksu Su Sporları Kulübü’nde olağan genel kurul öncesinde iki dönem başkanlık yapan Mustafa Aksu tek aday olarak girecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.