banner913
banner932
banner1012

Tatar’a iki günlük gezi için 3 bin Euro yolluk

banner1020

Bakanlar Kurulu, Başbakan Tatar ve beraberindeki heyetin iki günlük Strazburg ziyareti için ‘yolluk ücreti’ olarak 3 bin Euro ödeme yapılmasını kararlaştırdı

banner974
Tatar’a iki günlük gezi için 3 bin Euro yolluk

banner971

Bakanlar Kurulu’ndan, Başbakan Ersin Tatar ve beraberindeki heyetin iki günlük Strazburg ziyareti için ‘yolluk ücreti’ olarak 3 bin Euro (günlük kur ile 19 bin 350 TL) ödeme yapılması yönünde karar çıkarıldı.

Söz konusu kararda Tatar’a kaç kişilik ‘heyetin’ eşlik ettiği yer almadı.

5 Aralık 2019 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararda “Başbakan Ersin Tatar ve beraberindeki heyetin 27-28 Kasım tarihlerindeki Strazburg ziyareti” için 3 bin Euro avansın Başbakanlık 2019 Mali Yılı Bütçesi altında yer alan ‘Yurtdışı Geçici Görev Yollukları’ kaleminden karşılanmasına karar verildi. Söz konusu kararda Tatar ve beraberindeki heyetin, 27-28 Kasım tarihleri arasında Strazburg’da bulundukları süre zarfında beliren harcamalarının karşılanması amacıyla 3 bin Euro’nun Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Okan Donangil adına verildiği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.