banner913
banner932
banner1012

“Maaşımın tamamını bağışlayacağım”

banner1020

Lefkoşa’dan bağımsız milletvekili adayı olan Avukat Cüneyt Küçük, seçildiği takdirde trafiğin dünya standartlarında ıslah edilmesi için, milletvekilliği süresince maaşının tamamını ilgili kurumlara bağışlayacağına dair söz verdi

banner974
“Maaşımın tamamını bağışlayacağım”

banner971

Avukat Cüneyt Küçük, 7 Ocak Erken Genel Seçimleri için Lefkoşa’dan bağımsız milletvekili adayı oldu.

Küçük, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Adalete inanıyor, halkımıza hizmet etmek istiyorsak, elimizi taşın altına koyabilmemiz gerekir. Çözümün bir parçası değilsek, problemin parçası olmaya devam ederiz.

Lefkoşa İlçesi Seçim Kurulu’na bağımsız Milletvekili adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Halkın tercihi ile seçildiğim takdirde, yasama faaliyetlerinde hukuksal alanda bilgi birikimimi kullanmanın yanısıra, ülkemizdeki trafik ve yol güvenliğinin dünya standartlarında ıslah edilmesi için, Milletvekilliğim süresince maaşımın tamamını ilgili ve yetkili kurumlara bağışlamayı taahhüt ve beyan ediyorum!

Bu vizyonla hizmet vermek amacıyla desteğinizi bekliyorum. Ülkesine hizmet için yola çıkmış tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Ülkemize hayırlısı olsun.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.