banner913
banner932
banner1012

Tiga ailesi müşterileriyle buluşuyor

banner1020

Otomotiv sektöründeki faaliyetlerine 2009 yılında başlayan Tiga Trading Co.Ltd. kuruluşunun 8'inci yılında, 4 bin metrekareye yakın kendi tesisinde düzenleyeceği görkemli kokteyl ile kutlama yapacak. Tiga ailesi 17 Mayıs Çarşamba akşamı tüm müşterileri ile buluşmayı planlıyor

banner974
Tiga ailesi müşterileriyle buluşuyor

banner971

Ülkemizde 2009 yılında faaliyete başlayan ve geride kalan 8 yılda önemli izler bırakan, otomotiv sektörünün güzide kuruluşu Tiga Trading Co.Ltd. 8’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Minareliköy’de bin metre karesi kapalı alan, 4 bin metre kareye yakın tesiste hizmet veren ve otomobil üzerine her türlü hizmeti ülkemiz insanına sağlayan Tiga Otomotiv, 17 Mayıs Çarşamba günü kuruluşunun 8’inci yılını görkemli bir kokteyl ile kutlamaya hazırlanıyor.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bugüne kadar hizmet desteği verdiği, araç sattığı tüm müşterilerine ulaşmaya çalışan Tiga Otomotiv’in direktörlerinden Ufuk Taşkıran ve Özner Ağıt, tüm müşterilerini ve sevenlerini kutlama törenlerine davet etti.

“Tiga is Eight Annual Reunion Party” ismi ile organize edilen “Tiga 8.Yıl Birleşme Partisi”nde Tiga Otomotiv ailesi tüm müşterilerine özel gerçekleştireceği ücretsiz kokteylde çeşitli eğlence organizasyonu da yaptı.

17 Mayıs Çarşamba akşamı saat 17.30 itibarı ile başlayacak “Tiga 8.Yıl Birleşme Partisi”nde Dominic Holmes, Oleg Dyachenko, Vj.Can Gazi eşliğinde özel şovlar olacak ve tombala çekilişi gerçekleşecek. Yapılacak çekilişten elde edilecek gelir her yıl olduğu gibi “North Cyprus Cancer Charity”ye bağışlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.