banner913
banner932
banner1012

Porsche 911 Turbo S’e Exclusive dopingi

banner1020

Porsche, en güçlü 911 Turbo S'i özel tasarım detayları ve aksesuarlarla sunuyor

banner974
Porsche 911 Turbo S’e Exclusive dopingi

banner971

Porsche, bugüne kadar ürettiği en güçlü Turbo S’i tanıttı. Sadece 500 adet üretilecek olan Turbo S Exclusive’in 3.8 litrelik çift turboşarjlı motoru, standart Turbo S’den farklı olarak 27 bg daha fazla güç üreterek, 607 bg’lik bir güç değeri sunuyor. 0'dan 100 km/s hıza sadece 2.9 saniyede ulaşan, 0-200 km/s deparını ise 9.6 saniyede tamamlayan 911 Turbo S Exclusive’in maksimum hızı ise 330 km/s olarak açıklanmakta.

Porsche’nin özel modeller için açtığı Exclusive Manufaktur atölyesi tarafından el işçiliği ile rafine edilen 911 Turbo S Exclusive Serisi'ni standart modelden farklı kılan özellikler arasında; metalik altın sarısı gövde rengi seçeneği, karbondan yapılmış çeşitli gövde bileşenleri, Turbo Aerokit arka kanat, yeni arka apron, karbondan yapılmış hava girişi ve siyah renkli paslanmaz çelik iki çift egzoz ucunu içeren egzoz sistemi yer alıyor. 911 Turbo S Exclusive Serisi, siyah renkte ve standart olarak göbekten kilitleme mekanizmalı 20 inç jantlara sahip. İlk defa, PCCB seramik fren sisteminin kaliperleri, fabrikadan siyah boyalı ve metalik altın sarısı renkte Porsche logosu ile sunuluyor.

Otomobilin kabininde de özel detaylara yer verilmiş. 18 yönde ayarlanabilir spor koltuklar, iki kat perfore deri ile kaplanmış ve altın sarısı renkle detaylandırılmış. Koltuk başlıklarındaki dikişler ve Turbo S yazısı da yine altın sarısı renge sahip. Karbon iç mekan paketinin dekor şeritlerinde ise ince bakır iplikler yer alıyor. Yolcu tarafındaki sınırlı üretim sayısını gösteren plaka ve karbondan yapılmış kapı eşiği korumalarındaki aydınlatmalı Exclusive Series yazısı da özel detaylar arasında. Bu özel 911 Turbo S’e sahip olanlar, aynı zamanda kendileri için tasarlanan özel 911 Turbo S Exclusive kronometreye ve bavul setine de sahip olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.