banner913
banner932
banner1012

Elektrikli spor arabalara yeni üye: Karma Revero GT

banner1020

Elektrikli spor arabalar arasına bir yenisi daha eklendi. 2020 Karma Revero GT, Şangay otomobil fuarında gün yüzüne çıktı

banner974
Elektrikli spor arabalara yeni üye: Karma Revero GT

banner971

 

2020 Yeni Karma Revero GT detaylarına geçmeden önce Karma markası hakkında kısa bilgi vermek istiyorum. Karma markası önceleri Fisker otomotiv ile birlikte alınırdı. Fakat Şubat 2014’te Çinli Wanxiang firması iflas eden Fisker firmasını satın aldı. 2015 yılında ise Karma otomotiv şirketi kuruldu. Elektrikli otomobillere hız veren firma bu seneki Şangay otomobil fuarında Karma Revero GT ile karşımıza çıktı.

Revero GT’nin kalbinde BMW’nin ürettiği üç silindirli turbo benzinli ve buna destek veren elektrikli iki motor bulunuyor.

535 beygir 746 nm tork güç üreten bu hibrit spor otomobil 0’dan 60 mph hıza yani 0-96 km/s hızlanmasını 4.5 saniye gibi kısa sürede tamamlıyor.

580 kilometre menzil sunan Karma Revero GT’yi dizginleme görevi ise önde 6 pistonlu ve yine arkada güçlü fren disklerine verilmiş.

Kurumun CEO’su Liang Zhou, yeni Karma Revero GT’den çok umutlu olduğunu ve özellikle Amerika’da çok iyi işler çıkaracağını söyledi. Kaliforniya’daki tesiste üretilen bu elektrikli lüks spor otomobil hakkında aktaracaklarım bu kadar. Aracın fiyatı hakkında henüz bilgi verilmedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.