banner913
banner932
banner1012

Ralli heyecanı Girne’de başlayacak

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun gerçekleştireceği Kuzey Kıbrıs Rallisinin ilk etabı, geçtiğimiz yıl binlerce kişinin büyük heyecanla izlediği Girne SSS etabı olacak

banner974
Ralli heyecanı Girne’de başlayacak

banner971

Soydan SAKALLI

Türkiye’den başta rallicilerimiz Deniz Fahri ile Bora Manyera’nın da yer aldığı BC Vision Motorsport ve Ford Türkiye Takımları olmak üzere birçok ralli takımının da katılacağı Gülgün Süt Kuzey Kıbrıs Rallisine geri sayım sürüyor.

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından 17 – 18 ve 19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kuzey Kıbrıs Rallisinin ilk etabı, geçtiğimiz yıl Girne Belediyesinin katkıları ile gerçekleştirilen ve binlerce kişinin büyük bir heyecanla izlediği Girne SSS etabı olacak. Ralli bu yıl yine aynı yerden 17 Mayıs Cuma akşamı start alacak. 

Bu arada eğitim çalışmalarını da sürdüren KKTOK, Gözetmen Eğitimi Semineri düzenleyecek. Eğitim 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 19.00'da Lefkoşa Eziç Restaurant yanında bulunan KTSYD Lokali'nde gerçekleştirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.