banner913
banner932
banner1012

Mulla ve Deniz’den başarılı finiş

banner1020

36. Kocaeli Rallisi’nde yarışan rallicilerimizden Deniz Fahri, Kocaeli Rallisi’ni genel klasman dördüncüsü olarak tamamlarken, Halil Mulla onuncu oldu

banner974
Mulla ve Deniz’den başarılı finiş

banner971

Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi’nde BC Vision Motorsport'tan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikilisi Skoda Fabia R5 ile birinci, GP Garage My Team'dan Hakkı Ağaoğlu-Erkan Güleren Peugeot 207 S2000 ile ikinci olurken, Ford Motorsport Turkey'den Yağız Avcı-Onur Vatansever Ford Fiesta R5 ile ise üçüncülüğe ulaştı.

Rallicimiz Deniz Fahri, Kocaeli Rallisi’ni genel klasman dördüncüsü olarak tamamlarken, 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası’nı 3. olarak tamamlamış oldu.

36. Kocaeli Rallisi’nde yarışan ekiplerimizden Halil Mulla – Mehmet Çağla ralliyi, genel klasman onuncusu ve Sınıf-4 beşincisi olarak tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.