banner913
banner932
banner1012

Formula 1’de sezon Avusturya’da başlıyor

Formula 1'de sezonun 5 Temmuz'da Avusturya'da başlayacağı resmen duyuruldu

banner974
Formula 1’de sezon Avusturya’da başlıyor

banner971

Formula 1’de hasret sona eriyor. Yarış yönetimi, takvimde yer alması kesinleşen 8 yarışı açıkladı. Sezon 5 Temmuz’da Avusturya’da başlayacak.

Formula 1’de 2020 sezonu için artık geri sayıma geçildi. Yarış yönetimi, takvimde yer alması kesinleşen ilk 8 yarışı açıkladı.

Buna göre ilk iki ayak, 5 ve 12 Temmuz tarihlerinde Avusturya'nın RedBull Ring pistinde koşulacak.

Sıkı koronavirüs tedbirlerinin uygulanacağı mücadelelere, seyirci alınmayacak. Üçüncü yarışa ise 19 Temmuz’da Macaristan ev sahipliği yapacak.

2 ve 9 Ağustos'ta İngiltere'nin Silverstone pistinde 2 yarış düzenlenecek. Ağustos ayı içerisinde iki ayak daha koşulacak.

2020 takvimindeki 6'ıncı ve 7'inci yarışlar İspanya ile Belçika'da Formula 1 severler ile buluşacak.

Bir sonraki mücadele ise 6 Eylül'de İtalya'da start alacak. Bu arada yarış yönetimi, ilerleyen haftalarda takvimde yer alacak başka yarışların da açıklanacağını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.