banner913
banner932
banner1012

“Dünya Şampiyonu olmak için parkurda olacağım”

banner1020

Red Bull Car Park Drift 2019 Dünya Finalinde tek kadın pilot olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına piste çıkan Ülkü Erçoban, pistin yıldızı oldu. Ülkü Erçoban, gelecek yıl Dünya Şampiyonu olmak için parkurda olacağını açıkladı

banner974
“Dünya Şampiyonu olmak için parkurda olacağım”

banner971

Red Bull Car Park Drift 2019 Dünya Finaline ev sahipliğini yapan İstanbul’da tek kadın pilot olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına piste çıkan ve güzel dereceler elde eden Ülkü Erçoban, yarışa ilgili açıklamalarda bulundu.

Drift'in kendisi için gerçek bir tutku olduğunu aktaran Erçoban, "Yaklaşık 3 senedir yarışlarda mücadele ediyorum. Red Bull Car Park Drift Dünya Finali ise benim yer aldığım en prestijli yarış oldu. Çok iyi bir atmosferde, dünyanın en yetenekli pilotlarıyla aynı pistte olmaktan gurur duydum.

Onlardan çok şey öğrendim. Gelecek sene Red Bull Car Park Drift Dünya Şampiyonu olmak için parkurda olacağım" diye konuştu.

Show TV Ana Haber Bültenine de haber olan Ülkü Erçoban, haber sırasında yaptığı şovla da büyük alkış aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.