banner913
banner932
banner1012

Yakın Doğu Koleji’nden Mülteci Hakları Derneğine ziyaret

banner1020

Yakın Doğu Koleji Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün eğitim dönemi başında ihtiyaçlı aileler için başlattığı yardım kampanyasına öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi

banner974
Yakın Doğu Koleji’nden Mülteci Hakları Derneğine ziyaret

banner971

Yakın Doğu Koleji Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün eğitim dönemi başında ihtiyaçlı aileler için başlattığı yardım kampanyasına öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, toplanan eşyalar kulüp öğrencileri tarafından kadın, erkek ve çocuk olmak üzere kategorilere ayrıldıktan sonra Mülteci Hakları Derneğine gerçekleştirilen ziyarette teslim edildiği belirtildi. 

Neslihan Güzel;"Yakın Doğu Koleji Öğrencilerinin Göstermiş Olduğu Duyarlılığa Ve Sorumluluğa Çok Teşekkür Ederim"

Dernek aracılığı ile ülkemizde bulunan yaklaşık seksen aileye dağıtılmak üzere yola çıkan yardımların yanı sıra, ısınma sorunu olan mülteci bir aileye kulüp öğrencileri topladıkları yardımla soba bağışında bulundular. Mülteci Hakları Derneği Proje Koordinatörü Neslihan Güzel yaptığı açıklamada Yakın Doğu Koleji öğrencilerinin göstermiş olduğu duyarlılığa ve sorumluluğa çok teşekkür etti.

Dezavantajlı Olan  Herkese Yardım Ederek Topluma Fayda Sağlanmalı

Yakın Doğu Koleji Sosyal Sorumluluk Kulübü öğretmenlerinin ortak açıklamasında, yardıma muhtaç insanların gereksinimlerinin karşılanması,  her alandaki gelişimlerinin desteklenmesi ve genel olarak nitelikli bir yaşam sürdürebilme imkanı açısından dezavantajlı olan  herkese yardımın öneminden bahsederek;  mevcut sistem içerisinde toplumdaki bireylerin sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek dezavantajlı gruplara destek olmaları ve bu yolla topluma fayda sağlamalarının çok önemli olduğunu belirttiler.

YDK Öğrencileri Topluma Fayda Sağlamaya Teşvik Ediliyor

Sorumlu öğretmenler;  bu bağlamda, özellikle eğitim kurumlarının, “toplumsal duyarlılık” kazandırmayı hedefleyen çalışmaları hayata geçirerek, öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincini içselleştirmelerine yardımcı olması ve öğrencilerini topluma fayda sağlamaya teşvik edilmesinin  önemini vurgulayarak Yakın Doğu Koleji öğrencilerinin bu anlamda çok duyarlı yetiştiklerini ve bundan okul olarak gurur duyduklarını açıkladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.