banner913
banner932
banner1012

Meslek liselerine kayıt hakkı kazananlar açıklandı

banner1020

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, meslek liselerine kayıt hakkı kazanan öğrencilerin isimleri açıkladı.

banner974
Meslek liselerine kayıt hakkı kazananlar açıklandı

banner971

Bakanlık, kayıt hakkı elde eden öğrencilere kayıtlarını 30 Haziran Cuma gününe kadar yerleşmeye hak kazandıkları okullara yaptırma çağrısında bulundu.

Kayıt için, kimlik kartı fotokopisi/doğum belgesi, ikametgah belgesi, ortaokul diploması                                                                                                                      ve 4 vesikalık fotoğraf talep edilecek.

Okullarda bulunan alanların açılabilmesi için ilgili alana en az 8 öğrencinin başvurması gerekmektiği kaydedilen açıklamada, 30 Haziran’a kadar kayıtlarını yaptırmayan öğrencilerin, kayıt hakkını kaybedeceği ve ancak eylülde açıklanacak boş kontenjanlara müracaat edebileceği belirtildi.

Açıklanacak boş kontenjanlara başvuruların ise diploma fotokopileri ile birlikte 5 Eylül’e kadar, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü’ne yapılması gerekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.