banner913
banner932
banner1012

Sarışınlara hangi renkler yakışır?

banner1020

Sarışınlar hangi renk kıyafetleri tercih etmeli? Konu moda olunca, giyim tarzı ve kıyafet seçimi konusunda en şanslı kadınların sarışınlar olduğunu söyleyebilirim! Şanslılar çünkü, saç ve ten renkleri, elbise ve takılarla doğal kombinler yapmak için oldukça uygun. Bununla birlikte,tonu ve kontrastı iyi ayarlanmamış elbiseler,sarışınlar için rüküşlük sembolü de olabilir. Doğuştan iddialı bir görünüme sahip olan  sarışın kadınlar nasıl giyinmeli, hangi renkleri tercih etmeli, nasıl kombinler yapmalı? İşte sarışınlara en çok yakışan renkler ve tonlar;

banner974
Sarışınlara hangi renkler yakışır?

banner971

Kırmızı

Çoğu sarışın kadın fazla dikkat çektiğini düşünerek kırmızı giyinmekten kaçınsa da, aslında sarışın kadına için en ideal renk kırmızıdır!Doğru tonlarda tercih edilen kırmızı,sarışın kadınları asil,zarif ve elbette çekici gösterir.Özellikle Azarin kırmızısı ve kardinal kırmızısı sarışınlar için en iyi kırmızı tonlarıdır.Bunun yanında,kızıl  kırmızı ve nar kırmızısı yenilikçi,dinamik ve enerjik görünmek isteyen sarışınlar için güzel bir tercih olacaktır.

Sarışınların kırmızıda uzak durmaları gereken tonlar ise; Mora kayan bordo ve koyu bordo renklerdir.


 

Beyaz

Saflığın ve masumluğun rengi olan beyaz,sarışınlar için uygun olan bir diğer renktir.Özellikle saf beyaz tonlarda giyilen elbiseye,takı ve çanta ile yapılacak kontrastlar sarışınlara oldukça trendy bir görünüm kazandırır.

Bej tonları hafif sarışınlar için favori beyaz tonları iken,karbeyazı tonlar daha sarı saç ve ten rengi ile uyumludur.

Siyah

Siyah hem tüm kadınlar için vazgeçilmez bir renk olmakla birlikte,en mükemmel uyumu platin renk saçlarla yapar!Siyah mini elbiseler,iş kadınları için siyah takımlar,sarışınlara en uygun siyah renk kıyafet seçenekleridir.

Kahverengi ve hardal renkleri

Kahverengi ve özellikle hardal tonları, bal sarısı saçlar ve kumral sarışın arası tenlerde enfes durur.Hatta önerim;Bu iki rengi kombinlemenizdir! Örneğin,açık kahve bir kaban,hardal rengi bir kazakla kombinlenerek farklı ve trendy bir görünüm kazanmanızı sağlar.Bu kombinleri, takı ve çanta ile de deneyebilirsiniz.

Pastel renkler

Yazımın finalini pastel renk-sarışın kadın uyumu ile yapmak istedim Gerçekten de,pastel tonları en iyi sarışınlar taşır.Pembe,mavi başta olmak üzere,çoğu pastel tonlar sarışınlarda daha bir göz alıcı görünürler.

Sarışınların uzak durması gereken  pastel tonlar ise;Parlak pastel ve koyu pastel tonlarda olan tüm yeşil renkler...Armut yeşili,çimen yeşili,adaçayı yeşili,zeytin yeşili bu tonlara örnek olarak gösterilebilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.