banner913
banner932
banner1012

Bu Yıl Mezun Olacaklar İçin 2017 Yazının En Favori 17 Mezuniyet Trendi

banner1020

Yılın en şen dönemi yaklaşıyor. Olur Ya mezun olmak kimileri için üzücü olabilir, oysa mezuniyet törenleri yaşam boyu hatırlanacak neşeli etkinliklerdir. Bu yıl mezun olacaklar ve hala hayalindeki kıyafeti bulamamış olanlar için bu yılın mezuniyet trendlerini derledik.

banner974
Bu Yıl Mezun Olacaklar İçin 2017 Yazının En Favori 17 Mezuniyet Trendi

banner971

1. İKİ PARÇA

Son yılların en büyük trendi bu yıl da devam ediyor. İki parça, fakat çok dekolteli olmayan elbiseler bu yıl da en çok tercih edilecekler aralarında.

2. ŞARAP TONLARI

Biliyoruz, bordo kışa çok yakışıyor lakin bu yılın yaz trendleri arasında bu rengin bambaşka tonları var. Solgun kırmızılar, pembemsi bordolar yaz akşamında epeyce şık duracak renkler.

3. PANTOLONLU TAKIMLAR

Mezuniyet balosu ya da partisinde kimseyle pişti olmak istemeyenler için olağanüstü bir tercih. Diğer Taraftan bu yılın abiye trendlerinde oldukça çok pantolon görüyoruz. Simli, transparan görünümlü pantolonlarla feminen; smokin, ceket takımlar ile maskülen bir görünüm yakalayabilirsiniz.

4. PASTEL

Pastelin modası geçmez, bilhassa saç ve deri tonuna yerinde emin renkler ile göz alıcı olmak işten bile yok.

5. SİMSİYAH

Biliyoruz, siyahtan vazgeçmek güç. Klişe bir siyah elbiseli kız görüntüsünden varmak için elbisenizi yazlık bağcıklı botlar, ufak ve şayet de renkli deri ceketler ile tamamlayabilirsiniz. Sıra dışı takılar da siyahın sıkıcılığını alacaktır.

6. CUT-OUT

Cut-out, yani pencere dekolteler bizce azıcık demode olmaya içten gidiyor. Daha doğrusu bir takım modelleri öyle. Bilhassa sırt bölgesindeki cut-out kesimler gayet zarif duruyor.

7. SPORTİF

“Abartılı elbiseler hiç bana kadar yok” diyen ve yaşına yerinde seçimler gerçekleştirmek isteyenler için sportif seçenekler de mevcut.

8. ÜÇ BOYUTLU DESENLER

Desensiz, özellikle de çiçek desensiz bir mezuniyet düşünülemez. Oysa şu sıralar bu desenlerin kabartmalı, yani boyutlu olanları moda. Birazcık pahalı olabiliyorlar ama çok kaliteli görünüyorlar.

9. ÇİÇEK DESENLERİ

Çiçek desensiz mezuniyet olmaz demiştik, pembelerin altın çağında romantik

10. YÜKSEK YAKA

Kapalı yakalı üstler de yeni bir trend yok. Bu modeli seçince saçlarınızı toplatmanızı öneririz.

11. DANTEL

Kalın dantel ya da bildiğimiz adıyla güpür; bohem tarzdan şaşmayanlar için. Zarafetten yanaysanız tül karışımlı ince dantelleri de tercih edebilirsiniz.

12. MİNİ

Mini mezuniyet elbisesi deyince akla hemencecik dizüstü şişmiş kat kat tüller geliyor. Kuşkusuz o da bir seçim, ama trend olan ufak elbiseler daha fazla düz kesim. Mezuniyet dıştan akşam gerçekleşecekse uzun kollu bile düşünebilirsiniz.

13. SİMLER

Simli olan her şey fantastik modayken elbiselerin mat kalması düşünülemezdi. Olabildiğince sade ve minik payetli modelleri tercih ederseniz, daha şık görünürsünüz.

14. METALİK

Simli kadar gösterişli olmayan fakat onun kadar şık olan metalik trendi ile şıklığın tanımını yazabilirsiniz. Metalik karışımlı örme kumaşlar ya da kalın dolgun saten ile aydınlık fakat elegan görünümü yakalamak mümkün.

15. OMUZ DEKOLTESİ

Omuz dekoltesi değin zarif bir dekolte bulmak baskı. Bu yüzdendir ancak modası hiç geçmeyecek gibi görünüyor.

16. ROSE GOLD

Pembe altının ne değin revaçta olduğunu söylememize gerek bile yok.

17. SOKAK TRENDLERİ

Tasma, bağcık ve file gibi sokak modası trendlerini yerinde bir şekilde mezuniyet kıyafetinize de taşıyabilirsiniz. Örneğin kendiniz kıyafetinize yerinde bir kumaştan tasma yapabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.