banner913
banner932
banner1012

2018 İlkbahar-Yaz ini Kot Etek Modelleri

banner1020

Mini kot etekler görünümünüzü güçlendirici, sağlamlaştırıcı ve etkileyici özelliklidir. Mini etekler bahar ve yaz ayları ile eş anlamlıdır. Çünkü en çok bu mevsimlerde tercih edilme özelliği taşır. Bizde sizler için 2018 İlkbahar-Yaz mini kot etek modelleri listesini tek tek hazırladık. Bu etek stili kış hariç diğer mevsimlerde rahatlıkla kullanılabilir. Uzun soluklu bir giyim zamanına sahiptir. Eğer kot pantolon giymekten sıkıldıysanız ama çok seviyorsanız bu giyim stilinizi mini kot eteklerle değiştirebilirsiniz. Hem bu giyim stilinden çok uzaklaşmamış olursunuz hem de harika bir görünüm kazanabilirsiniz. Şunu unutmayın bayanlar her zaman mini etekler dikkat çeker ve uygun şekilde kombine edildiğinde harikalar yaratır. Sizler için en güzel ipuçlarını bulmaya çalıştık. En sevdiğiniz müziği çalarak 2018 İlkbahar-Yaz mini kot etek modellerine göz atın.

banner974
2018 İlkbahar-Yaz ini Kot Etek Modelleri

banner971

1.Asimetrik Kesimli Mini Kot Etek

Levis’ın kot etek modelidir. Sadeliğini benzersiz eskitme özelliği ile detaylarda birleştirmiş. Eteğin kenarları gayet ince farklı uzunlukta boyları da güzel bir model olmasını sağlamış. Bu markanın mağazalarından bu modele ulaşabilirsiniz. Fiyat olarak da 100 TL ile 150 TL arasında değişmektedir.

2.Festivaller İçin Denim Mini Etek

Şenli mevsimlerinde bu gibi etkinliklerde kullanacak etek arıyorsanız işte bu model çok hoş olacaktır. Tularosa mini etek festival atmosferi içinde tutarlı bir kıyafetle çok uyumlu görünmenizi sağlayacaktır. İnternet üzerinde satış yapan mağazalardan bu modele ulaşabilirsiniz.

3.Beyaz Kot Etek 2018

Kim dedi denim zarif olmaz diye? Waven marka mini kot etek gerçekten çok zarif. Klasik mavi renkten sıkılan bayanlar için asimetrik kesimli süslü,parlak beyaz renkli mükemmel tasarımdır.  Gece ve gündüz kullanıma da son derece uygundur.

4.Doksanların Modası Mini Kot Etek

Doksanlı yılların tasarımları 2017 ve 2018 yılında tekrar moda oluyor. Mini kot eteklerde bu esinti yerini almış durumda. Çift renk esintili bu modeli sizde tercih edebilirsiniz. Moda olacağını çok sık herkeste göreceğimizi söyleyebiliriz. O günler ait esinti moda stil bu etekte yerini almış sizde böyle bir tasarımı beğendiyseniz kullanabilirsiniz.

5.Pastel Renkli Denim Etek

80’li yılların pastel renkleri ile süslenmiş güzel bir tasarım. Enerjik,canlı hisler uyandıran bu stil genç bayanlar için çok yerinde olacaktır. Bahar ve yaz ayları için gardıropların olmazsa olmazları arasındadır.

6.Klasik Mini Kot Etek 2017-2018

Her yerde giyebileceğim bir mini kot etek mi arıyorsunuz? İşte birkaç yıl modası geçmeden rahatlıkla kullanacak klasik model. Bu modeli belki de gardırobunuzda yırtılana kadar saklayıp kullanabilirsiniz. Cep detaylı bu genel model size ekonomik tasarruf da sağlayacaktır.

7.Çiçek Nakışlı Kot Etek Stili

En iyi tarzı bulmak biraz zordur, neden diye soracak olursanız çünkü çok farklı modeli ve tarzı vardır. Bunlar arasından en doğru ve en güzelini bulmak o kadar kolay değildir. Bizde size bugün en iyi modelleri sunmaya çalışarak işinizi kolaylaştırıyoruz. Bu modeli incelediğimizde de çiçekler gerçekten  bir kız için çok enerji verebilir. Olumlu siluleti ile bu kesim ve şekil denenebilir.

8.Siyaha Yakın Renkli Stil

Bir rock konserine gidecekseniz bu asil stili kullanabilirsiniz. Düşük belli,rahat tarzı ile hareketinizi kısıtlamadan hareket kabiliyeti tanır. Aynı zamanda da kullanacağınız yere uygunluk gösterir. Böyle bir şeyi kendinize yakıştırıyorsanız, taşıyabilirim diyorsanız hemen deneyin.

 

9.Asimetrik Cepli Tarz

Asimetrik cepleri, püsküllü kenarları ile dinamik bir görünümü var. Doksanlı yıllardan kalma model diyebiliriz. Yukarıda da söylediğimiz gibi doksanlı yılların tarzı geri döndü. Günlük giyim için şehirli bayanın yönelmesi gereken etek şekillendirmesidir. Cepler sadelikten çıkararak hoş bir hava katmış. Eğer cepli modelleri seviyorsanız çok yerinde bir tercih olacaktır.

10.Güzel Tasarımlı Öneri

Ceplerindeki desen tasarımları, üzerindeki figürler onu sadelikten çıkararak daha tercih edilebilir bir hale getirmiş. Desen tasarımları hoşuna giden bayanlar esas alınarak tasarlanmış. Eğlenceli karikatürlü nakışlara aşık olabilirsiniz. Ayrıca taşlanmış özellikli bu kot etek sizin için doğru model olabilir.

11.Yumuşak Özellikli Mini Kot Etek

Hafif tonlu mini kot kesimi ile büyülüyor. Vücuda oturan kesimi yaz günü için açık rengi bu modeli çok kullanılabilir hale getiriyor. Sıcak günlerde daha açık tonlar giymek hem serin tutar hem de mevsime sizin uygun hale getirir.  Siyah tonlu veya aşırı mavi tonlu tonlar yerine böyle açık renk daha ideal olabilir.

12.Çizgili Mini Kot Etek  Modeli

Çizgili parçalar ile şekil oluşturan bu model farklılık sunmuş. Klasik modellerin aksine çizgilerle hareket,canlılık katmış. Sade stiller size göre değilse her zaman farklı olmayı seviyorsanız işte bu modeli kullanabilirsiniz.

 

13.Yüksek Dayanıklı Denim Mini Etek

Siyah kot etek benim en sevdiğim favorilerimden bir tanesidir. Siyah denim mini etek, kentsel-şık mini arayan herkes için iyi seçenektir. Bu tarzı güzel kombin yapabilirsiniz. Renk uyumlu kombin harika olacaktır. Ayakkabı tercihini iyi yapmalısınız.

14.Klasik Nakış İşlemeli Denim Etek

En havalı 2017-2018 kot mini etek modeli diyebiliriz. Klasik nakışına açık tonu ile harika bir tarz katılmış. Akşam dışarı çıkarken, partiye giderken, festival katılırken bu modeli çok rahat kullanabilirsiniz. Zarif bir gömlekle eşleştirildiğinde çok güzel bir kombin olacaktır. Bu şıklıkla herkesin gözleri sizin üzerinizde olacaktır.

 

15.Yüksek Belli Mini Kot Etek Modeli

Daha koyu tonlu beli daha yüksekte kavrayan bir modeldir. Yüksek belli parçalar giymeyi seviyorsanız bu model sizin için. Geniş yelpazesi olması bayanlar için önemli bir avantajdır.

16.Fırfırlı Öneri

Fırfırlı detaylar bu mini kot eteğe eklenerek ayrıntı katılmış. Beyaz ayakkabı ve sırt çantası ile tam bir bütünlük sağlayabilirsiniz. Fırfırlı modeller son yıllarda çok popüler olmaya başladı. Doğal olarak bu eteklere kadar sıçradı. Artık fırfırları sadece gömleklerde görmeyeceğiz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.