banner913
banner932
banner1012

Tempo bir an olsun düşmedi

banner1020

Cage Club’ın daimi DJ’leri Umut Özsoy ve Barış Pulat’la konuk DJ. J&B’nin tempolu setleriyle eğlence sever gençler hafta sonu muhteşem bir eğlence yaşadılar

banner974
Tempo bir an olsun düşmedi

banner971

Girne gecelerinin eğlence durağı Cage Club’ta haftanın üç gecesi  DJ Umut Özsoy, Barış Pulat ve DJ J&B ile yaşanan coşku, hafta sonu gençlere güzel eğlenceli saatler yaşattı.

“Alice Harikalar Diyarında” konseptiyle yaz gecelerine damga vuran Cage Club’ta bayram sonrasında yine eğlence doruklara taşıdı. Mekanın daimi DJ’leri Umut Ozsoy ve Barış Pulat’ın yanında DJ. J&B’nin de kabine girdiği gecede tempo üstüne tempo, coşku üstüne coşku yaşandı.

Mekanda enerji geç vakitlere kadar bir an olsun düşmezken, bistroları dolduran eğlence severler bir yandan sohbetler ederken diğer yandan da hareketli setler eşliğinde dans ettiler. Mekanın özel şov ve dans ekibinin renk kattığı eğlenceye zaman zaman görsel şovlar da hayat kattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.