banner913
banner932
banner1012

Surlariçi’nde eğlenceli gece

banner1020

Barricade Lounge&Bar’da Çarşamba akşamı düzenlenen Radyo Juke Türkçe Pop Party ile geceye katılanlar hem eğlendiler hem kazandılar

banner974
Surlariçi’nde eğlenceli gece

banner971

Surlariçi bölgesinin gözde mekanı Barricade Lounge&Bar’da Çarşamba akşamı coşkulu bir gece düzenlendi.

Radyo Juke Türkçe Pop Party, Çarşamba gecesi büyük ilgi gördü. Eğlencenin tavan yaptığı gecede kabin başına gecen başarılı DJ Soydan Korkmaz, hazırladığı setlerle kelimenin tam anlamıyla konukları coşturdu.

Gecenin sunuculuğunu Radyo Juke’un başarılı programcısı Burç Tuncer yaptı. Etkinlikte  düzenlenen yarışmada hediye olarak uçak bileti ve yemek verildi. Uçak bileti kazanan Gamze Topcu sevinçten gözyaşlarını tutamazken, Meril Resturant’tan iki kişilik yemek kazanan Sultan Köfünyeli ve Alacatı Restaurant’tan iki kişilik yemek kazanan Ümit Gökalp ise Radyo Juke ailesine teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.