banner913
banner932
banner1012

Palm Beach Hotel’de Beach Party sezonu açıldı

banner1020

Arkın Palm Beach Hotel, sezonun ilk Beach Party organizasyonunu Mağusa’nın tanınmış isimlerinden Tanya adına gerçekleştirirken, keyifli saatler yaşanmasına katkı koydu

banner974
Palm Beach Hotel’de Beach Party sezonu açıldı

banner971

   

 

Mağusa’nın sevilen otellerinden Arkın Palm Beach Hotel, 2019 Beach Party sezonunu açtı.

Her yıl yaz sezonu boyunca düzenlediği Beach Party organizasyonlarıyla Mağusa bölgesinde ses getiren Arkın Palm Beach Hotel bu sezon da adından söz ettirecek organizasyonlara imza atmaya hazırlanıyor.

Sezonun ilk Beach Party organizasyonunu Mağusa’nın tanınmış isimlerinden Tanya adına gerçekleştiren otel, yaz sezonunu kum koltuklarda beach birthday party organizasyonu ile açtı.

Arkın Palm Beach Otel’in eşsiz sahilinde gerçekleşen birthday party organizasyonunda Tanya’nın davetlisi konuklar eğlenceli saatler yaşarken, otelin sunduğu ikramlar ve çeşitli soğuk - sıcak mezelerle unutulmaz bir organizasyona imza atıldı.

  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.