banner913
banner932
banner1012

Oğuzhan’lı gecelere doyum olmuyor

banner1020

Golden Cage’te geçtiğimiz hafta sahne alan olan Oğuzhan, seslendirdiği şarkılar kadar konuklarıyla da yakından ilgilenerek coşkulu bir gece yaşattı

banner974
Oğuzhan’lı gecelere doyum olmuyor

banner971

Cratos Premium’un tercih edilen restoranları arasında bulunan Golden Cage’te geçtiğimiz Cumartesi akşamı sahne alan olan Oğuzhan, hayranlarının yoğun ilgisi ve alkışları ile sahne alarak konuklarına renkli bir gece yaşattı.

Repertuarındaki seslendirdiği şarkılar kadar konuklarıyla da yakından ilgilenen Oğuzhan, oryantaller eşliğinde hem oynadı hem de oynattı.

Gecede tempo bir an olsun düşmezken,  Golden Cage kendine özgü dekorasyonu ve mistik atmosferi ile her zaman olduğu gibi yine kendine hayran bırakan Oğuzhan’la güzel bir konser daha yaşadı.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.