banner913
banner932
banner1012

Maxim’de tadına doyulmaz geceler

banner1020

Maxim Royal’de hafta sonu coşkusu farklı güzelliklerle yaşanıyor

banner974
Maxim’de tadına doyulmaz geceler

banner971

Soğuk kış gecelerinin sıcacık eğlencesi Maxim Royal’de tadına doyulmaz geceler devam ediyor.

Eski gazino kültürünü en ince detayı ile Kıbrıs’a getiren Maxim Royal’de hafta sonu coşkusu farklı güzelliklerle yaşandı.

Açıldığı günden beri konuklarına mükemmel hizmet anlayışı sunan mekânda yine yer yerinden oynadı. Gecenin açılışını yapan Türkan Arslan eskilerden yenilere doğru uzanan müzik yolcuğunu özellikle son zamanların en güzel Sıla şarkılarıyla birleştirdi. Sonrasında Türkiye’nin bir numaralı cabaret show üstadı Gediz eskilerden unutulmayan bir Huysuz Virjin klasiği olan ‘’Katina’’ şarkısı ile muhteşem bir giriş yaptı. Geceye katılan konukları esprileri, dansları ve şarkıları ile mest eden Gediz; inanılmaz enerjisi ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin final bölümünde Maxim Royal’in efsane sesi Güven Yüreyi son dönemlerde kendisine birçok ödül kazandıran şarkısı ‘’Sen Maşallah’’ile sahneye çıktı. Yepyeni şarkılarının müjdesini geçtiğimiz hafta sosyal medya aracılığı ile duyuran sanatçının sahnedeki devleşen sesi; kendisini izleyen konukları mest etti. Gecede son dönemlerin en iyi şarkılarıyla beraber arabeskin kral şarkılarını seslendiren sanatçı; istek şarkılara da gece boyunca yer verdi. Birçok özel gün kutlamasının yapıldığı mekândaki yoğunluk gözlerden kaçmadı.

Konserin ikinci bölümüne geçmeden sahneye çıkan Gediz ve oryantal dans grubu Mıcheal Jackson şovları ve muhteşem dansları ile adeta Maxim Royal’de fırtına gibi estiler. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.