banner913
banner932
banner1012

Maxim geceleri hız kesmiyor

banner1020

Hafta sonu eğlencesi için Maxim Royal’e gelen konuklar muhteşem bir geceye daha tanık oldular

banner974
Maxim geceleri hız kesmiyor

banner971

 

Masal tadında rüya gibi gecelerin ve tadına doyulmaz eğlencelerin adresi Maxim Royal’de tempo hız kesmiyor.

Dekorasyonundan, ikramlarına, eğlencesinden yepyeni şovların kadar Kıbrıs eğlence kültürüne farklı bir ışık tutan Maxim Royal; hafta sonu gerçek eğlenceyi kendini  özel hissederek yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez noktası oldu. Hafta sonu eğlencesi için Maxim Royal’e gelen konuklar muhteşem bir geceye daha tanık oldular.

Türkan Arslan’ın güzel sesi ile başlayan gece Türkiye’nin bir numaralı cabaret şov ustalarından Gediz’in geceye özel olarak hazırladığı pilates şovu ile zirveye ulaştı. Gediz’in iddialı pembe mayo kostümü ile sahneye çıkması izleyicilerin ilgi odağı oldu. Geceye katılan konukların arasına girip esprilerini peş peşe patlatan Gediz; bununla kalmayıp seçmiş olduğu bir misafiri sahneye davet edip  pilates yaptı. Şovun yanı sıra birbirinden güzel şarkılarda seslendiren Gediz’in kıvrak dansları herkesi ayağa kaldırdı.

Gecenin final bölümünde Maxim Royal’in ekolu; sahnelerin son dönemlerdeki en iyi seslerinden Güven Yüreyi sahne aldı. Yine yoğun bir konser haftası geçiren sanatçı hafta sonu eğlencesinin gözbebeği Maxim Royal’de izlemeye gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye hit şarkısı “Sen Maşallah” ile başlayan sanatçıya dansçı kızlar da eşlik etti.

Gecede son dönemlerin en güzel damar şarkılarına,isteklerine de yer veren sanatçı çok yakında çıkaracağı yepyeni şarkılarının da müjdesini verdi.

Sürpriz doğum günü kutlamalarının da yaşandığı gecede yaklaşık üç saat sahnede kalan sanatçı sahne arasında yerini oryantal dans grubuna bıraktı.

Maxim Royal’de müzik dolu geceler 25 Kasım Cumartesi gecesi; son dönemin en başarılı kadın seslerinden Sevda Özkaran ile devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.