banner913
banner932
banner1012

Mad Club’ta ‘Paskalya’ eğlencesi

banner1020

Mad Club, paskalya tatillerini ülkemizde geçirmek isteyenlerin yoğun katılımıyla alışılmışın dışında bir eğlence organizasyonuna ev sahipliği yaptı

banner974
Mad Club’ta ‘Paskalya’ eğlencesi

banner971

Girne’nin eğlence mekanlarından Mad Club, yine renkli bir hafta sonuna ev sahipliği yaptı. Kış sezonunun sonuna yaklaşırken ilginin hiç düşmediği müzik ve dans kulübü Mad Club, paskalya tatillerini ülkemizde geçirmek isteyenlerin yoğun katılımıyla alışılmışın dışında bir eğlence organizasyonuna ev sahipliği yaptı. 
Müziğin ve temponun, güneşin ilk ışıklarına kadar devam ettiği gecede tavşan ve paskalya yumurtaları ile ‘Easter’ konsepti ön plana çıktı. 
Mekânın giriş kısmına kurulan konsept masa ile misafirlere ‘hoş geldiniz’ mesajı verilirken gece boyunca tavşan başlıkları görevliler tarafından misafirlere dağıtıldı.
Umut Özsoy ve Bill Dalton’un setleri ile taçlandırılan eğlencede müziğin ve coşkunun temposu hiç düşmedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.