banner913
banner932
banner1012

Hazar Ergüçlü, yeni filminin galasında Kıbrıs’taki sevenleri ile buluşuyor

banner1020

Yeni sezonun en favori filmleri arasında gösterilen “Her Şey Seninle Güzel” filminin Kıbrıs Gala’sı, filmin başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü’nün katılımı ile 17 Kasım Cumartesi akşamı saat 19:00’da Ortaköy Lemar Cineplex’te yapılacak

banner974
Hazar Ergüçlü, yeni filminin galasında Kıbrıs’taki sevenleri ile buluşuyor

banner971

Yeni sezonun en favori filmleri arasında gösterilen, LuckyRed/ ShebnemAskin yapımcılığında, Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un başrollerini paylaştığı ‘Her Şey Seninle Güzel’ Kıbrıs’ta da sinemaseverlerle buluşuyor. Kıbrıs’ta her daim oynadığı yapımlar büyük ilgi gören Hazar Ergüçlü, 17 Kasım Cumartesi akşamı Ortaköy LemarCineplex’te yapılacak olan ve 19.00’da başlayacak galada ‘Her Şey Seninle Güzel’i Kıbrıslı sevenleri ve ailesiyle birlikte izleyecek.  

Her Şey Seninle Güzel filminin hikayesinde Deniz (Burcu Biricik) bir türlü unutamadığı hayatının aşkı olan Emre’yi (Mert Fırat) kaybedeceğini anlayınca kendisini İzmir’de buluyor. Rakibi Melisa (Hazar Ergüçlü) umduğundan daha çetin ceviz çıkınca, olmazsa olmazı, beyninin yarısı Bulut’tan (İlker Aksum) yardım istiyor. Filmin büyülü dünyasına, oyuncular Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un seslendirdiği muhteşem şarkılar da eşlik edecek. 

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın, görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran’ın üstlendiği filmin senaryosunu ise İlksen Başarır ve Gökhan Horzum kaleme aldı.

Filmi Hazar Ergüçlü ile birlikte izlemek isteyenler sinema biletlerini www.lemar-cineplex.com adresi üzerinden veya LemarCineplex gişelerinden alabilirler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.