banner913
banner932
banner1012

Erol Evgin ile anılara yolculuk

banner1020

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Erol Evgin, şarkıları, fıkraları ve nezaketiyle konuklara çok keyifli bir gece yaşattı

banner974
Erol Evgin ile anılara yolculuk

banner971

Kurban Bayramı’nın üçüncü gecesi Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Erol Evgin, bayram tatillerini geçiren konuklarını müzik eşliğinde anılarda yolculuğa çıkarttı.

Erol Evgin, sevilen şarkılarının çoğunu konuklarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Sezen Aksu, Aysel Gürel, Bediha Aktürk ve Adile Naşit’le ilgili anılarını anlatarak şarkılarını seslendiren Erol Evgin, “Bir başkadır benim memleketim” şarkısını seslendirdikten sonra, “48 yıldır ülkemin her köşesinde konser verdim. İnsanların aynı şarkılarla hüzünlendiğini ve eğlendiğini gördüm. Toplumsal yaraların merhemidir şarkılar. Birbirimize umutla sarılarak şarkılarımızı türkülerimizi söylemeye devam etmeliyiz” dedi.

Ünlü sanatçı, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nı seslendirdikten sonra dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Erol Evgin, konserini “Bu geceden sonra ‘Adam halen yakışıklı, sesi değişmemiş. İki saat sahnede kaldı, bize şarkı söyledi’ deyin. Geceyi böyle anlatın” diyerek sonlandırdı.

Konserini takip eden basın mensuplarıyla da bir araya gelen Erol Evgin, “Ambalajlı gıdalar tüketmemeye çalışıyorum. Uykuma dikkat ediyorum. Günde sekiz saat uyurum. Kimseyle kırgın kalmamaya çalışıyorum. Yılda 40-50 konser veriyorum. Tüm bunlar beni dinç tutuyor” diyerek formunu nasıl koruduğunu anlattı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.