banner913
banner932
banner1012

Ebru Gündeş’le eşsiz bir gece

banner1020

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Savoy Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı; bin kişiye eşsiz bir gece yaşattı

banner974
Ebru Gündeş’le eşsiz bir gece

banner971

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bu kez Girne’deki Savoy Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı.

Konser alanına gelen yaklaşık bin kişiye eşsiz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, gecede geçmişten günümüze albümlerinde bulunan şarkılarına geniş olarak yer verdi. Sanatçının en sevilen şarkılarından biri olan “Sen Allah’ın Bir Lütfusun” adlı şarkısını konuklar koro halinde söyledi.

İlk olarak Türk Sanat Müziği şarkılarıyla konserine başlayan Gündeş, ilerleyen saatlerde repertuarını değiştirerek ağırlıklı olarak albümünde yer alan pop şarkıları seslendirdi.

Kimi zaman duygulandıran, kimi zaman eğlendiren Gündeş’in formunda olduğu dikkat çekti.

Yoğun şekilde konserlerine devam eden Gündeş, albüm çalışmalarını da sürdürüyor. Gündeş’in albümün tamamlanması için son bir şarkısının kaldığı öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.