banner913
banner932
banner1012

Best Model Of North Cyprus

banner1020

Best Model Of North Cyprus modellik yarışmasında, kadınlarda Pembe Güney erkeklerde ise Ali Sarıkaya en iyi dereceyi aldı

banner974
Best Model Of North Cyprus

banner971

KKTC’de beşinci kez gerçekleştirilen Best Model Of North Cyprus modellik yarışması cuma akşamı Le Chateau Lambousa Otel’de gerçekleştirildi.
Süper Model Ajans Direktörü Pınar Atman tarafından organize edilen yarışmada en “en iyi erkek” ve “en iyi kadın” modeller belirlenirken “en iyi yüz” ve “en iyi foto model” modeller de seçildi.

Yarışmada erkeklerde Ali Sarıkaya ile kadınlarda Pembe Güney en iyi dereceyi alırken, kadınlarda ikinciliği Gülten Gülduran ile erkeklerde Enes Doğan kazandı.

Yarışmada üçüncülüğü kadınlarda Aybüke Özmen, erkeklerde Selçuk Oktay elde etti.
Kadınlarda Photo Model derecesini Ayşe Samlı erkeklerde ise Taner Ateş elde ederken, Collezione birincileri ise erkeklerde Tuncer Ekener kadınlarda Pembe Güney, en iyi Catwalk ise erkeklerde Petru Sergiu Matiuc, kadınlarda ise Aybüke Özmen seçildi.

Genç koreografını Mustafa Olgan yaparken, başarılı çalışmasıyla gecede beğeni toplarken, Kıbrıslı sanatçı Nil Burak, Nil Kırlangıç Örge Volkan ve Fahriye Özay ise şarkıları ile etkinliğe ayrı bir renk kattı.
Yarışmanın jürisinde Best Model kurucusu Erkan Özerman’ın yanı sıra Nil Burak, Pınar Atman ve Tuğba Öter gibi isimler yer aldı.

Yarışmada birinci gelenler ise önümüzdeki aylarda Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşecek Model of The World yarışmasında KKTC’yi temsil edecekler.

Dereceye giren yarışmacılar ise OE Production himayelerinde oyunculuk dersi ve yeni çekilecek olan “Kayıp Mektup” filminde rol alma fırsatı yakalayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.