banner913
banner932
banner1012

Arap turistlerin coşkulu gecesi

banner1020

Arap ülkelerinin Süper Star’ı olarak anılan Ragheb Alama ve keman virtiözü Divanessa, Merit Crystal Cove Hotel’in konuklarına coşkulu saatler yaşattı

banner974
Arap turistlerin coşkulu gecesi

banner971

Merit Crystal Cove Hotel’de hafta sonu tatillerini geçiren orta doğu ülkelerine mensup turistler, “Arap ülkelerinin süper star”ı olarak anılan Ragheb Alama ve keman virtiözü Divanessa’nın performansıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.

Merit Crystal Cove Hotel’de gece ünlü keman sanatçısı Divanessa’nın performansıyla başladı. Sahneye altın rengi vücudunu saran uzun elbisesi ile çıkan Divanessa, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sahneye Ragheb Alama’nın çıkmasıyla birlikte özellikle kadın hayranları cep telefonlarıyla selfie çekme yarışına girdi.

Ragheb Alama’nın yanına sahneye çıkıp, sanatçı ile dans etmek ve selfie çekmek isteyen hayranları arasında adeta izdiham yaşandı. Arap konuklarının ağırlıklı olduğu gecede sahne alan sanatçı, yaklaşık 700 dinleyicisi ile birlikte herkese keyifli bir gece yaşattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.