banner913
banner932
banner1012

Alsancak’a yeni soluk

banner1020

Soul Stuff grubunun kurucusu ve vokalisti Alper Cengiz ile eşinin Alsancak’ta açtığı The Soulist Coffee and Music House isimli cafe bar, eğlence severlerin hizmetine sunuldu

banner974
Alsancak’a yeni soluk

banner971

Alsancak bölgesi geçtiğimiz günlerde cafe&bar tarzı güzel bir mekana daha kavuştu.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde uzun yıllardır sahne alan Soul Stuff grubunun kurucusu ve vokalisti Alper Cengiz, uzun yılların müzik birikimini ve kahve tutkusunu eşi ile bir araya getirdiği mekanları The Soulist - Coffee & Music House 'u eğlence severlerin hizmetine sundu.

Bir kaç yıldır eşi ile birlikte adamızda yaşayan Alper Cengiz, The Soulist Coffee and Music House’un açılışını Soul Stuff grubunun konseriyle yaptı.

Gündüzleri üçüncü dalga kahve kültüründen örnekleri tadabileceğiniz mekanda, gece soul, blues, jazz ve rock'n roll ağırlıklı konserlerle eğlence severlere hizmet verecek mekanda birçok sürpriz sanatçı sahne alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.