banner913
banner932
banner1012

TUFAD büyük alkış topladı

banner1020

Kendi ülkelerinin kültürünü yansıtan kostümleri ve müziği ile sahne alan ekipler arasında bulunan TUFAD beğeni ile izlendi, büyük alkış topladı

banner974
TUFAD büyük alkış topladı

banner971

Mustafa ERKAN

Yalova Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından davet edilen TUFAD, festivale katılan yönetici dahil 21 kişilik bir ekiple adaya döndü. Uluslararası nitelikte “20.Türk Boyları Kültür Şöleni”  olarak  düzenlenen festivalde, Tufad festival coşkusu estirdi. Romanya, Kosova, Bosna  Hersek, Kırım, Gürcistan- Borçalı Türkleri, Kırgızistan, Kazakistan, Kabardin- Balkar, Çuvaşistan, ve KKTC ekiplerinin katıldığı festivale Yalova ev sahipliği yaptı.

Kendi ülkelerinin kültürünü yansıtan kostümleri ve müziği ile sahne alan ekipler arasında bulunan TUFAD  beğeni ile izlendi, büyük alkış topladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.