banner913
banner932
banner1012

Tilki ile Kirpi’ye Ankara’da büyük ilgi

banner1020

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun "Tilki ile Kirpi" oyunu, Ankara turnesinde büyük ilgi gördü

banner974
Tilki ile Kirpi’ye Ankara’da büyük ilgi

banner971

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun Hatice Tezcan'ın yazıp yönettiği Tilki ile Kirpi çocuk oyunu TC Devlet Tiyatroları'nın daveti üzerine 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında 15. Küçük Hanımlar Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivali'ne katıldı. Oyun, festivalde altı temsille Ankara'daki çocuklarla da buluşma şansı buldu.

"Çocuklarla hayvanlar ne zaman iletişim kursa dünya böyle güzel bir yer olur." diyen oyunda çocuklar salonu tıklım tıklım doldurdu.

Oyunun ilk gün temsilini Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı da izledi. Temsillerin ardından ekip adına oyunun yazar ve yönetmeni Hatice Tezcan'a e katılım belgesi ve teşekkür plaketi takdim edildi.

 Ayrıca Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Aliye Ummanel, DT Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Kurt'u makamında ziyaret ederek, iki kurumun devam eden ve gelecekteki işbirliğiyle ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.