banner913
banner932
banner1012

Sanat galerisine yoğun ilgi

banner1020

Girne’deki sanatçıların karma eserlerinden oluşan Trafo’da Sanat Sergisi devam ediyor

banner974
Sanat galerisine yoğun ilgi

banner971

Girne Belediyesi’nin 2 Kasım’da açılışını gerçekleştirdiği Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde yer alan ve bölge sanatçılarının karma eserlerinden oluşan “Trafo’da Sanat Sergisi”ni yerli ve yabancı sanatseverler yanında okul öğrencileri de ziyaret ediyor. 
Girne Anafartalar Lisesi son sınıf öğrencileri, okul müdürü Erbil Hüryaşar ve öğretmenleri eşliğinde dün Girne Belediyesi Sanat Galerisi’ni ziyaret ederek Trafo’da Sanat Sergisi’ndeki eserleri inceledi.
Girne Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik, galeriyi ziyaret eden öğrencilere, öncelikle bina ile ilgili bilgi vererek, yıkılmaya yüz tutmuş ve geçmiş dönemde yerine otopark yapılması planlanan eski elektrik trafo binasının restore edilerek sanat galerisine dönüştürüldüğünü anlattı. 
Atik, sergide yer alan eserlerin değerinin yaklaşık 100 bin TL olduğuna dikkat çekerek, Girne Belediyesi tarafından sergide yer alan eserlerin olası bir kazaya karşı sigortalandığını söyledi. 
Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde yer alan Trafo’da Sanat Sergisi, hafta içi mesai saatlerinde ve Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arasında gezilebilecek. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.