banner913
banner932
banner1012

Karatahta ile anlamlı mesaj

banner1020

Kara mizah türündeki Karatahta oyunu, İskele’de sahnelendi

banner974
Karatahta ile anlamlı mesaj

banner971

Kıbrıs Türk Özürlüler Derneği başkan  ve üyeleri ile Yetişkinler Atölyesi’nin rol aldığı Karatahta isimli  oyun önceki akşam İskele Belediyesi 9. Kültür Sanat Günleri’nde sahnelendi.
Orkun Bozkurt, Aysan Özcezarlı ve Cem Aykut’un birlikte yazdığı ve  Cem Aykut’un yönettiği kara mizah türündeki Karatahta oyununda “engellileri engelleyenler” sorgulanıyor. 


AKM’de yer alan  oyunun sonunda,  İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, K.T Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit tarafından teşekkür plaketi verildi. 
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, keyifle izledikleri oyundan büyük dersler çıkarılması gerektiğine dikkat çekerek,  özel gereksinimli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti
Sadıkoğlu,  Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ve  yönetmen Cem Aykut’a plaket takdim etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.