banner913
banner932
banner1012

"Kadın Kafası” ayakta alkışlandı

banner1020

LAÜ’de sahnelenen “Kadın Kafası” isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi görürken ayakta alkışlandı

banner974
"Kadın Kafası” ayakta alkışlandı

banner971

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) bahar etkinlikleri çerçevesinde televizyon ve tiyatro dünyasının başarılı oyuncularının performansı ile “Kadın Kafası” isimli tiyatro oyunu LAÜ’de sahnelendi.

Kadınların gücünü ve hayattaki gerekliliklerini naif ve esprili bir dille anlatan gösterim yoğun ilgi gördü.

Kadın erkek ilişkilerini eğlenceli bir şekilde ele alırken,kadınların gücünü ve hayattaki gerekliliklerini naif ve esprili bir dille anlatan gösterime, LAÜ’lü ve bölgeli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Hangi toplumsal sınıf, sosyo ekonomik ve kültürel farklılıkları temsil etseler de kadın ve erkeğin aynı şeylere başta farklı tepkiler verip sonunda aynı noktada buluşmasını konu alan oyunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı. Oyunun her dakikasına işlenmiş ince mizah sayesinde tiyatroseverler eğlenceli dakikalar geçirdi.

İrfan Kangı’nın yazıp yönettiği oyunda; Melda Gür, Merve Sevi, Ebru Karanfilci, Duygu Şen ve İrfan Kangı gibi önemli sanatçılar rol alırken, oyun sonunda LAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmet Yücefer tarafından oyuncular tebrik edilerek grup adına İrfan Kangı’ya  günün anısına Kıbrıs kültürünü yansıtan hatıra plaketi ve çiçek takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.