banner913
banner932
banner1012

Bahar Gökhan, Yarınlara Bir Umut Derneği yararına düzenlenen gecede sahne aldı

banner1020

Bahar Gökhan, Yarınlara Bir Umut Derneği yararına düzenlenen gecede sahne aldı; birbirinden güzel şarkılarıyla geceyi müzik şölenine çevirdi   Geliri düşük, eğitime muhtaç çocuk ve...

banner974
Bahar Gökhan, Yarınlara Bir Umut Derneği yararına düzenlenen gecede sahne aldı

banner971

Bahar Gökhan, Yarınlara Bir Umut Derneği yararına düzenlenen gecede sahne aldı; birbirinden güzel şarkılarıyla geceyi müzik şölenine çevirdi

 

Geliri düşük, eğitime muhtaç çocuk ve gençlere destek sağlamak amacıyla kurulan Yarınlara Bir Umut Derneği yararına, “Bir Umut Da Sen Ol ' adlı altında konser düzenlendi.

Bella View Otel’de kalabalık bir katılımla gerçekleştirilen gecede sahne alan Kıbrıs'ın Türk Müziği’nin sevilen ismi Bahar Gökhan, birbirinden güzel şarkılarla geceyi adeta müzik şölenine çevirdi.

Dernek Başkanı Salih Basri’nin konuşmasının ardından geceye sponsor olanlara paketler takdim edildi. Ardından konser geç saatlere kadar devam etti.

Yarınlara Bir Umut Derneği, ismini oluşturan sözcüklerin tam olarak anlamını vermeyi kendine hedef seçen, gün geçtikçe daha çok genç insanın eğitimine katkı sağlamak için işbirliği, dostluk ve yaratıcılıkla çalışan 25 kurucu üyeyle 2013 yılında kurulan ve bugün üye sayısı 150’ye ulaşmış genç ve dinamik bir dernek.

Özelde başarılı fakat maddi olanaksızlıklarla eğitim hayatı sekteye uğramış veya uğrama ihtimali olan öğrencilere karşılıksız burs veren Yarınlara Bir Umut Derneği, genel anlamda bu gençlerin elinden tutarak geleceklerinden umutlarını yitirmeden, eğitimlerini tamamladıktan sonra toplumun seçkin insanları arasına girebilmelerini sağlamayı hedefliyor.

 

Derneğin daha da güçlenmesi için bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk organizasyonu düzenleyerek başarıyla sesini duyuran Dernek üyeleri ve gönül dostları, bundan sonraki projelerinde de yardımseverlerden ilgi bekliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.