banner913
banner932
banner1012

Miniklerden büyük sosyal sorumluluk örneği

banner1020

İlkokul dördüncü sınıf öğrencisi altı çocuk, kendi hayal dünyalarında yaratıp yazdıkları kısa masalları ‘Tatlı Masallar’ isimli hikaye kitapçığında topladı

banner974
Miniklerden büyük sosyal sorumluluk örneği

banner971

İlkokul 4. Sınıf öğrencisi altı çocuğun bir araya gelip yazarak ve çizerek oluşturdukları ‘Tatlı Masallar’ adı verilen hikaye kitapçığı satışa sunuldu.

Havva Ece Hacıoğluları, Sim Aliusta, Almira Berberoğlu, Hevin Topal, Ela Bayram ve Bahire Asoğlu isimli 4. Sınıf öğrencilerinin bir araya gelerek kendi hayal dünyalarında yarattıkları ve içlerinden geldiği gibi yazdıkları kısa masallar içeren  ‘Tatlı Masallar’ isimli hikaye kitapçığı KTAMS’ın sponsorluğunda basılarak Deniz Plaza’nın Lefkoşa’daki merkez şubesinde satışa sunuldu.

Gelirinin Çağlayan Çocuk Yuvası’na bağışlanacağı ‘Tatlı Masallar’ isimli hikaye kitapçığı 5 TL’den satılıyor.

Minik öğrencilerin büyük bir cesaret göstererek ve önemli bir sosyal sorumluluk olayını gerçekleştirmek amacıyla basılan masal kitapçığı beğeniyle okunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.