banner913
banner932
banner1012

Parkenin kraliçesi YDÜ

banner1020

KKTC Hentbol Federasyonu Kadınlar “Federasyon Kupası” finalİ dün akşam oynanırken, kupa Yakın Doğu Üniversitesinin(YDÜ) oldu

banner974
Parkenin kraliçesi YDÜ

banner971

KKTC Hentbol Federasyonu Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen lig müsabakaları devam ederken, Kadınlar Federasyon Kupası finali de dün akşam oynandı.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi CIU Arena Spor Salonu’nda oynanan Hentbol Federasyonu Kupası kadınlar finalinde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynanan maçı kazanan YDÜ oldu.

İlk devresi 19-13 YDÜ üstünlüğünde biten maçta, YDÜ takımı skor üstünlüğünü hiç kaybetmedi. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan YDÜ kadınları final maçında rakibi DAÜ’yü 32-22 mağlup ederek Federasyon Kupası’nın sahibi oldu. Kadınlar finalinde en skorer oyuncu YDÜ’den 11 sayı atan Havva oldu.

Maç sonunda düzenlenen törende şampiyonlarına kupaları Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan ve Federasyon Genel Sekreteri, MHK Başkanı Ediz Arıkan tarafından verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.