banner913
banner932
banner1012

İlkokullar hentbolda final günü

banner1020

İlkokullar arası hentbol şampiyonasında final maçları bugün oynanacak. Kızlarda Ağırdağ İlkokulu ile Atatürk İlkokulu, erkeklerde ise Necati Taşkın İlkokulu ile Yakın Doğu İlkokulu finalde mücadele edecekler

banner974
İlkokullar hentbolda final günü

banner971

İsa TABAK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ilkokullar arası hentbol şampiyonasında yarı final maçları dün oynandı.

İlkokullar arası hentbol şampiyonasında üçüncülük ve final maçları bugün Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda dün oynanan maçlar sonunda kızlarda Ağırdağ İlkokulu ile Atatürk İlkokulu finale yükseldiler. Erkeklerde ise Necati Taşkın İlkokulu ile Yakın Doğu İlkokulu finalde mücadele etme hakkı kazanan okullar oldular.

Kızlarda Ağırdağ İlkokulu yarı final maçında Necati Taşkın İlkokulu’nu 4-3, Atatürk İlkokulu ise Haspolat İlkokulu’nu 10-3 mağlup ederek finale yükseldiler.

Erkeklerde ise Yakın Doğu İlkokulu, Levent İlkokulu’nu 11-6, Necati Taşkın İlkokulu ise İlkokulu’nu 16-13 mağlup ederek finale yükseldiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.