banner913
banner932
banner1012

Burçların En Büyük Korkuları

banner1020

Burçlara göre en büyük korkunuz nedir? Bilinçaltımızda gizlenen korkularımızı burçlarla yorumlayabilir miyiz? İşte en belirgin özelliklerinden yola çıkarak burçların etkisiyle oluştuğu düşünülen en büyük korkularınız...

banner974
Burçların En Büyük Korkuları

banner971

Koç burcu
Ateşli ve hızlı koçları en çok korkutan şey yaşadıkları yakın ilişkilerdir. Koçlar bu yüzden kendilerini her zaman sevecen ve iyi huylu olmak zorunda hissederler.

koç burcu özellikleri, koç burcu korkusu

Boğa burcu
Emin adımlarla toprağa basan boğa için en büyük korku bilinmeyendir. Boğa gerçekten gelecekten ve gelecekle ile ilgili gerçekleşecek olaylardan korkar.

boğa burcu özellikleri, boğa burcu korkusu

İkizler burcu
mükemmellik çizgisine önem veren ikizler için en büyük korku başarısızlık ve yetersizlik duygusudur.

ikizler burcu özellkileri, ikizler burcu korkusu

Yengeç burcu
İyi kalpli yengeçler için en önemli şey hayata dahil olmaktır. Savunmasız olmaktan nefret eden yengeçlerin en kötü kabusları aileleri ve sevdikleri tarafından reddedilmektir.

yengeç burcu özellikleri, yengeç burcu korkusu

Aslan burcu
Her zaman dikkatleri üzerlerinde isterler ve sevdiklerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışırlar. Fakat yeterli ilgi ve alaka görmemek aslanların en büyük korkusudur.

aslan burcu özellikleri, aslan burcu korkusu

Başak burcu
Bağımsızdırlar ve organizasyon yetenekleri üst seviyededir. En büyük korkuları bağımlı hale gelecekleri bir ilişkidir.

başak burcu özellikleri, başak burcu korkusu

Terazi burcu 
Empati yeteneği yüksek terazi burcu için anlayış çok önemlidir.Başkalarını önemserler. Başkalarını incitmek ve onlara zarar vermek en büyük korkularıdır.

terazi burcu özellikleri, terazi burcu korkusu

Akrep burcu
Güçlü ve enerjik duruşuyla akrep yenilmez gibi dursa da en büyük hassas noktaları duygusallıklarıdır. Kısaca akrepler duygusal acıya karşı zayıftırlar. En çok ihanete uğramaktan korkarlar.

akrep burcu özellikleri, akrep burcu korkusu

Yay burcu
Özgür ruhlu yay için en büyük korku özgürlüğünün kısıtlanması ve çaresiz hissetmektir.

yay burcu özellikleri, yay burcu korkusu

Oğlak burcu
Oğlak için en büyük korku rüyalarının elinden alınmasıdır.Çabalayarak ve çok çalışarak elde ettiği şeylerin elinden alınmasından ve akranları tarafından alay edilmekten çok korkarlar.

oğlak burcu özellikleri, oğlak burcu korkusu

Kova burcu
Doğal bir koruyucu olan kova için en büyük korku güçsüz ve zayıf düşmektir. çaresiz olmaktan kovalar gerçekten çok korkarlar.

koca burcu özellikleri, kova burcu korkusu

Balık burcu
Reddedilme ve terkedilme balıkların en büyük korkusudur.Bütün ilişkilerinde en üst noktayı yaşayan balıklar için güvensizlik en büyük kabusları olur.

balık burcu özellikleri, balık burcu korkusu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.