banner913
banner932
banner1012

Taksim Sahası, birleştirmeye hazır

banner1020

ERC Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Özel Seyirci Etabı’nın en çok ilgi gören yeri olan Taksim Sahası’ndaki hazırlıklar tamamlandı

banner974
Taksim Sahası, birleştirmeye hazır

banner971

Necati KÜLAHLILAR

ERC Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Özel Seyirci Etabı 17 Haziran Cumartesi günü Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi, bu yıl 16-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi, bu yıl 16-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Larnaka’da 16 Haziran Cuma günü başlayacak yarışa, Güney Kıbrıs’tan 37, KKTC’den 12, üçüncü dünya ülkelerinden 20 ve Türkiye’den 6 olmak üzere 75 rallici katılacak.

Taksim Sahası’ndan yapılacak geçişleri ile Lefkoşa’yı birleştiren Lefkoşa Özel Seyirci etabı 17 Haziran Cumartesi günü saat 11.30 ve 16.30’da olmak üzere iki kez gerçekleştirilecek. Bu arada Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu’na (KKTOK) bağlı olarak görev yapan KKTOK Work Team tarafından Taksim Sahası’ndaki çalışmalar tamamlandı. Gün içerisinde ise Lefkoşa Dereboyu’nda aktiviteler olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.