banner913
banner932
banner1012

St. Hilarion’a tırmanacaklar

banner1020

2017 Şeker Sigorta Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışı, Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı’nda, yarışçılar St. Hilarion’a tırmanacak

banner974
St. Hilarion’a tırmanacaklar

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiiği 2017 Şeker Sigorta Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışı, Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı, 30 Nisan Pazar günü yapılacak.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK), 2017 Sigorta Tırmanma Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Biri iki katsayı, toplam dört yarıştan oluşacak olan tırmanma şampiyonası’nın ilk ayağı, dördüncü kez Oğuz Özyalçın anısına St. Hilarion yolunda yapılacak.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, Girne Boğazı – St. Hilarion yolu üzerinde yapılan ve yaklaşık 2.5 kilometrelik etapta yapılacak yarışın kayıtları yarın saat 19.00’da son bulacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.