banner913
banner932
banner1012

Son şampiyon Kuzey Kıbrıs, ilk etabın birincisi

banner1020

“Türkiye Yamaç Paraşüt Hedef Ligi Şampiyonası”nın ilk ayağını, son şampiyon Kuzey Kıbrıs takımı yine ilk etapta liderliği elde etti

banner974
Son şampiyon Kuzey Kıbrıs, ilk etabın birincisi

banner971

Türk Hava Kurumunun her yıl Türkiye milli takımını belirlemek için organize ettiği “Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası”nın birinci ayağı  Tatlısu Belediyesi ve KKTC Hava Sporları Federasyonu ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta sonu Tatlısu’da  gerçekleşti.

Oldukça çekişmeli geçen yarışmada, bireysel 6 uçuş ile birlikte toplamda 80’e yakın uçuş yapılırken, şampiyona Tatlısu semalarında adeta gökyüzünde görsel şölene dönüştü.

Geçtiğimiz yıl ligi şampiyon olarak tamamlayan Kuzey Kıbrıs takımı yine ilk etapta liderliği elde etti. Cemal Direkci, Umut Akçıl, Murat Mendeli ve Serhad Karaduman’dan oluşan Kıbrıs Alternatif Sporlar Kulübü sporcuları takım halinde 1’lik elde ettiler. Ayrıca genel klasman ferdi kategorisinde sporcularımızdan Cemal Direkci 1. olurken Umut Akçıl 2’lik elde ederek kürsüdeki yerlerini alırken THK Erzincan sporcularından Ali Zaimoğlu 3.lük elde etti.

Yarışmanın ödüllerini Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orcantaktim etti.

Yarışmacılar  Türkiye'de çeşitli illerde yapılacak olan diğer 3 yarışmada alacağı sonuclarla 2020 Türk milli takımını oluşturacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.