banner913
banner932
banner1012

Şampiyonluk Türkiye Şöhretlerinin

banner1020

Merhume Güner Batmazoğlu anısına bu yıl 7’inci kez organize edilen masterler anı futbol turnuvası tamamlanırken Türkiye Şöhretleri şampiyon oldular

banner974
Şampiyonluk Türkiye Şöhretlerinin

banner971

Geleneksel olarak düzenlenen merhume Güner Batmazoğlu Anısına Masterler Futbol Turnuvası bu yıl da gerçekleşti.

7’inci kez düzenlenen Masterler Anı Futbol Turnuvası bu yıl da Değirmenlik Sadık Cemil Stadı sentetik zeminli futbol sahasında gerçekleşti. Batmazoğlu Futbol Masterler Derneği, Türkiye Şöhretleri, Manavgat Futbol Masterleri, Manavgat Şelale Futbol Masterleri 3 gün boyunca ter döktüler.

Türkiye’de bir döneme damgasını vurmuş futbolculardan Tuncay Şanlı, Ali Güneş, Serhat Akın, Engin Baytar, Papen Mustafa, Beşiktaş’lı Recep, Galatasaraylı kaleci Hayrettin gibi isimleri kadrosunda bulunduran Türkiye Şöhretleri Takımı turnuvanın şampiyon oldu.

7.Güner Batmazoğlu Masterler Anı Futbol Turnuvası’nın final maçında Batmazoğlu Masterleri’ni 3-2 mağlup eden Türkiye Şöhretleri Futbol Takımı şampiyon olurken üçüncülük Manavgat Şelale Masterleri takımının oldu. Maç sonunda düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.